THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, November 18, 2014

♥~~ Liebstar Awards ~~♥



Assalamualaikum..
dear my frenz Bella..
Dengan berbangganya...Atotttooooo sy menjawab soalan bella yang comel tue..



haaa alaa2 nk sent surat gtue..
poyo kn...
dengan rasa bersalahnye...sory tue bella coz reply pasal Liebstar Award lately..
sory....double tripple truffle sory de morry frenzz...uhuukkkk T_T

walaupon lambat..
sy nk reply gak soalan2 nie..
harap bella tgk entry nie la yer..

1. Kenapa nak jadi blogger?
Sebab apa eak nk jadi blogger? sejujurnyaaaa....xterlintas pon nk jadi blogger...gagagaaggaaaaa...lg pon dah bersawang bersarang dah blog niee..umpama tiada tuan empunya...juz suka2 meluahkan perasaan n sharing something...yer dak? tp betul laa...juz suka2 typing...bila time-time free...

2. Apa pencapaian terbaik awak sepanjang jadi blogger?
Susah bebenor soalan nie..betul2 mencabar nk jawab...hahahha
xde pon pencapaian yg terbaik ka terbagus kaa....post entry bajet2 hilangkan stresss kononnya...

3. Apa pendapat awak tentang blog saya?
So far... sy rasa blog awk lg ok pada blog sy wahai cik bella...
cntik...up 2 date gtueee...jawapan jujur...xpndai nk tipu2 tau..

4. Jujurnya, awak akan perkenalkan tak blog saya ni kepada kawan-kawan awak yang lain?
InsyaAllah...jujurnyaa...xramai kwn pon...pas 2 follower pon xbyk cik bella..harap cik bella akan rmai follower n kwn pas nie..Amin..

5. Dah follow saya ke belum?
Rasanya dari awal dah follow..xtahu laa...rasanya laa...

6. Ringkaskan, sape diri awak.
Nama diberi Nur Shazwani..
sy asal dari kedah..
sekarang study di UTeM..
doakan sy success selalu yer...Amin

7. Apa penyakit yang pernah awak hadapi dan rasa penyakit tu terlalu sakit sampai tak boleh diungkap dengan kata-kata.
Uurrmmm...sakit? so klu perempuan nie comfort la..period pain..
sakit oowwhhh kdng smpai demam n xbole bngun...terbaring jer rehat..

8. Pernahkah awak mendoakan supaya orang yang awak benci mendapat malapetaka.hahaha..
Sy pernah doakan...tp bukan nk terjadi pon..sebab tahu...kita hidup umpama roda..
suatu hari org buat dekat kita..mayb org lain juga akan wt dekat dia kn..so..walaupon marah n benci tapi sy tetap memaafkan sume org...0-0 

9. Pernahkah awak menghadapi saat yang terlalu sukar dalam hidup? dan bagaimana awak hadapinya?
Saat sukar yg saya alami adalah...apabila mak saya sakit...
sedey sgt2...xtahu nk ungkap dengan kata-kata...bila insan yg bergelar @ bernama mak nie sakit..seorang mak bersamaan 3 org ayah...kasih sayang mak tiada tandingannye..marah dan leteran dia sebenarnya bukan marah..tapi tanda sayang...doakan mak saya sihat...saya alaminya lagi sekarang nie..

10. Pernahkah anda menangis teresak-esak atau beria-ia?
Pernah menangis teresak-esak time putus cinta n mak sy sakit...
agak pedih...sejujurnya xbole nk rawat lagi luka putus cinta dulu..
walaupon putus..tp selalu igat apa-apa pon family yang kekal selamanya..hubungan as a couple hanya sementara...

11. Kongsikan saat paling anda gembira dan tak boleh lupakan..
Saat paling gembira masa konvokesyen masa diploma..
saat tue dapat memberi segulung diploma kepada mak n abah..
dapat melihat mak n abah gembira...


So harapnye Bella membaca entry sy yg xseberapa nie...Salam sayang dan jumpa lagi..

2 comments:

isabella idura said...

salam wani... hahahha happy sangat awak sudi balas. Saya akan pun doakan awak berjaya ya. Semoga mak awak cepat sembuh. saya ada masalah nak follow awak la. x boleh follow. pelik. nanti saya cuba lagi yer.. thanks.. love u.

♥~c!k wAnNy~♥ said...

so sory bella idura sbb lmbt sgt tgk awk punya komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...